Magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine...

Loading...
Títol Magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 06/10/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Seguim escoltant l'entrevista als regidors per la independència en aquelles primeres eleccions democràtiques, Salvador Borràs i Ismael Martí. Ambdós fan memòria de les experiències polítiques que van passar just abans i just després de les eleccions de 1979, quan tot estava per fer i es volia fer tot, mentre es discutien pel mandat del municipi. Escoltem també l'entrevista a l'Alcalde actual de Castellvell, Josep Lluís Ferrer. Ferrer declara que l'única cosa que l'importa cada dia és que tot al municipi funcioni correctament. També parla dels projectes del municipi que s'estan desenvolupant i que es pretenen començar.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20091006MAG023
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-10-06 12-45-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Tercera part del programa Hora L d'aquest 6 d'octubre. La primera part es troba a "rr20091006MAG021", la segona a "…MAG22", la quarta a "…MAG24" i la cinquena a "…MAG25".
Personatges Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Àngel Palau. Salvador Borràs. Ismael Martí. Josep Lluís Ferrer.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Castellvell del Camp.
Llocs Ermita de Santa Anna. Castellvell del Camp.
Organismes Ajuntament de Castellvell del Camp.