Serveis informatius de La Cadena SER amb Carles Francino i, al minut 10:58, el magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp...

Loading...
Títol Serveis informatius de La Cadena SER amb Carles Francino i, al minut 10:58, el magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 06/10/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Destaquen algunes notícies com "la situació del cas Gürtel", el "frau a Hisenda de varies empreses que exportaven diners a països estrangers" o el cas "d'un brau que s'escapa d'una plaça de toros i fereix a tres dones a Marbella". Informen Pilar Velasco, Adela Molina, Javier Alonso i Yago de Vega amb els esports. A l'Hora L, Joan Ramon ens parla sobre l'Ermita de Santa Anna i el poblat ibèric que s'hi va establir el segle III.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20091006MAG024
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-10-06 13-00-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. L'arxiu és la quarta part del programa Hora L d'aquest 6 d'octubre. La primera part és "rr20091006MAG021", la segona "…MAG22", la tercera "…MAG23" i la cinquena "…MAG25".
Personatges Pilar Velasco. Adela Molina. Yago de Vega. Javier Alonso. Carles Francino. Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Àngel Palau.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Castellvell del Camp.
Llocs Ermita de Santa Anna. Castellvell del Camp.
Organismes Ajuntament de Castellvell del Camp.