Magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine...

Loading...
Títol Magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 06/10/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Seguim escoltant l'entrevista al primer alcalde democràtic del municipi, Joaquim Barriach, que recorda les eleccions de 1979, quan es presentava a la llista de Convergència i Unió (CiU). Joan Ramon Mestre ens parla dels goigs de Santa Anna i descriu l'Ermita a mesura que hi passeja. Escoltem l'entrevista als que van ser regidors per la independència en aquelles primeres eleccions democràtiques, Salvador Borràs i Ismael Martí. Borràs i Martí recorden el seu paper polític del moment i expliquen les trifulques i les col·laboracions entre els diferents partits que es presentaven a les llistes. També comparen la situació dels polítics d'aleshores amb la d'avui en dia.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20091006MAG022
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-10-06 12-30-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Segona part de cinc del programa Hora L d'aquest 6 d'octubre. La primera part es troba a "rr20091006MAG021", la tercera a "…MAG23", la quarta a "…MAG24" i la cinquena a "…MAG25".
Personatges Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Àngel Palau. Joaquim Barriach. Salvador Borràs. Ismael Martí.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Castellvell del Camp.
Llocs Ermita de Santa Anna. Castellvell del Camp.
Organismes Ajuntament de Castellvell del Camp.