Serveis informatius de La Cadena SER amb Carles Francino i, al minut 5:41, el magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp...

Loading...
Títol Serveis informatius de La Cadena SER amb Carles Francino i, al minut 5:41, el magazine l'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Castellvell del Camp amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 06/10/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Escoltem part del programa informatiu de l'Hoy por Hoy parlant de l'òpera dels castrati, de les entrevistes que tindran lloc a l'emissora durant el dia i de l'estrena d'algunes sèries de televisió (Perdidos, Flashforward i Anatomia de Grey). Comença l'Hora L presentant-se des del municipi de Castellvell. Elena Tarragó fa un repàs històric de Castellvell i de l'Ermita de Santa Anna des de l'any 1979 fins avui en dia. Escoltem l'entrevista al primer alcalde democràtic del municipi, Joaquim Barriach. Barriach parla de les eleccions de 1979 com un moment d'esperança en mig de moltes dificultats.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20091006MAG021
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-10-06 12-15-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Primera part del programa Hora L d'aquest 6 d'octubre. La segona part es troba a "rr20091006MAG022".
Personatges Carles Francino. Marta González. Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Àngel Palau. Joaquim Barriach.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Castellvell del Camp.
Llocs Ermita de Santa Anna. Castellvell del Camp.
Organismes Ajuntament de Castellvell del Camp.