Cinquena part del magazine L'Hora L, amb Jordi Cartanyà, desenvolupat a Montroig amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa...

Loading...
Títol Cinquena part del magazine L'Hora L, amb Jordi Cartanyà, desenvolupat a Montroig amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 26/06/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Entrevistes a membres de diferents departaments socials del municipi de Montroig. Representant el departament de turisme tenim Miriam Munté; el departament de joventud, Adriana Bernal; el departament de cultura i festes, Joan López i a l'àrea d'esports, Jose Antonio Aranda. Pel que fa al turisme, escoltem que tot el municipi està preparat per rebre els turistes. Els esports estaran enfocats sobretot a nens i nenes d'entre 4 i 5 anys, s'intentarà motivar als nois i noies de 14 o 15 anys amb activitats a la platja, per adults hi haurà natació, pilates, aquagym, etc. Aranda explica que les activitats amb més seguiment són les de 7 a 15 anys (btt, hípica, senderisme, tir amb arc, cayac, snorkel, jocs a la platja) i els tornejos pels adults (bolei platja). Des del departament de joventud, dirigit a persones d'entre 12 i 35 anys, es destaquen les activitats puntuals com els tallers i els cursos, que sempre intenten ser el màxim d'econòmics.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20090626MAG020
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-06-26 13-15-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de mala qualitat, però intel·ligible. Trobem la primera part del programa a "rr20090626MAG016", la segona a "rr20090626MAG017", la tercera a "...MAG018" i la quarta a "…MAG019". Final brusc i programa incomplet, ja que no disposem de l'última part.
Personatges Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Miriam Munté. Adriana Bernal. Joan López. Jose Antonio Aranda.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Montroig. Activitats. Departament. Esports. Joventud. Turisme.
Llocs Montroig del Camp.
Organismes Ajuntament de Montroig del Camp.