Magazine de L'Hora L, que es desenvolupa en directe des de Móra la Nova, amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar...

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L, que es desenvolupa en directe des de Móra la Nova, amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada. L'Hora L està presentada per Jordi Cartanyà.
Data 23/10/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Escoltem a Montser Riart amb els serveis informatius. Ja des de Móra la Nova, Elena Tarragó ens explica els orígens de la Fira. Joan Ramon passeja pels estants de la fira i aprofita per anar entrevistant els expositors, describint els productes o tallers que veu. L'arxiu inclou l'entrevista al Director de la Fira, Pasqual Bellmunt, que parla de la Fira com un referent històric de la Comarca amb un futur assegurat. Al final del magazine es connecta amb Joan Alfons López, qui presenta l'informatiu esportiu. Al minut 55:09 connexió amb els serveis informatius de la Cadena SER Barcelona. Àngel Palau és el tècnic del programa.
Extensió 1h 25m 02s
Arxiu rr20091023MAG009
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L MORA LA NOVA
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Final brusc que interromp els serveis informatius.
Personatges Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Encarna Fernández. Montser Riart. Pasqual Bellmunt. Joan Alfons López. Àngel Palau.
Descriptors 30 anys. Fira. Móra la Nova. Democràcia.
Llocs Móra la Nova.
Organismes Ajuntament de Móra la Nova.