Magazine de L'Hora L des de Montblanc amb motiu del 30è aniversari de la democràcia. Amb motiu d'aquesta efemèride i durant una temporada, el magazine es realitza des de diferents...

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L des de Montblanc amb motiu del 30è aniversari de la democràcia. Amb motiu d'aquesta efemèride i durant una temporada, el magazine es realitza des de diferents municipis del Camp de Tarragona. Presenta Jordi Cartanyà.
Data 13/11/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Elena Tarragó explica una història sobre una noia de Montblanc, tot en clau per descriure cada racó del municipi. Escoltem el repàs a l'actualitat de la jornada des de Tarragona amb Maria Almenar. De la mà d'Elena Tarragó escoltem també la història de Josep Gomis i Martí i la seva trajectòria com alcalde, ja que es tracta del primer alcalde democràtic que va tenir el municipi. L'arxiu inclou també una entrevista a Josep Gomis que recorda els seus primers anys com alcalde. Joan Ramon Mestre, des de la Plaça de Sant Miquel, parla amb el President de la Comissió Organitzadora dels Premis Cambra de Reus Empresa i Territori, Dídac Rodríguez. Entrevista a l'Alcalde de Montblanc, Josep Andreu, per parlar sobre el futur del municipi. L'alcalde destaca la indústria i el turisme. Per últim, entrevista al guanyador del Premi de la Cambra de Comerç, Ferran Morató. Àngel Palau és el tècnic del programa.
Extensió 0h 40m 08s
Arxiu rr20091113MAG008
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Hora L Montblanch 13-11-09
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. L'arxiu és la primera part de dues. La segona part és "rr20091113MAG007".
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Elena Tarragó. Maria Almenar. Josep Gomis i Martí. Àngel Palau. Dídac Rodríguez. Josep Andreu. Ferran Morató.
Descriptors 30 anys de democràcia. Montblanc. Turisme. Democràcia.
Llocs Montblanc. Plaça de Sant Miquel.
Organismes Ajuntament de Montblanc.