Magazine de L'Hora L des de Montblanc amb motiu del 30è aniversari de la democràcia. Amb motiu d'aquesta efemèride i durant una temporada, el magazine es realitza des de diferents...

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L des de Montblanc amb motiu del 30è aniversari de la democràcia. Amb motiu d'aquesta efemèride i durant una temporada, el magazine es realitza des de diferents municipis del Camp de Tarragona. Presenta Jordi Cartanyà.
Data 13/11/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Cartanyà descriu la trobada que ha tingut amb el primer alcalde democràtic que va tenir el municipi, Josep Gomis i Martí i també amb l'alcalde Josep Andreu. Aquesta trobada o entrevista la trobem a l'arxiu "rr20091113MAG008". Escoltem un petit debat format pel responsable de l'Arxiu Municipal, Josep Mª Porta, per la capdavantera del Patronat de Turisme, Toñi González, i per la vocal de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Judith Rodríguez. El debat es centra en el pes del turisme a Montblanc. Una de les conclusions és que, tot i que ha disminuit el nombre de visites turístiques a causa de la crisi econòmica, Castellvell ja prepara noves festes i esdeveniments per augmentar el nombre de visitants. La connexió finalitza amb esports, presentats per Joan Alfons López. Sabem que Joan Ramon Mestre i Elena Tarragó es troben pels carrers de la ciutat, esperant per informar sobre més esdeveniments. Àngel Palau és el tècnic del programa.
Extensió 0h 20m 35s
Arxiu rr20091113MAG007
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Hora L Montblanch 2 13-11-09
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Final brusc que interromp els esports presentats per Joan Alfons López. L'arxiu és la segona part de dues. La primera és "rr20091113MAG008".
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Elena Tarragó. Joan Alfons López. Josep Gomis i Martí. Josep Andreu. Josep Mª Porta. Toñi González. Judith Rodríguez. Àngel Palau.
Descriptors 30 anys. Montblanc. Turisme. Democràcia.
Llocs Montblanc. Plaça de Sant Miquel.
Organismes Ajuntament de Montblanc.