Magazine de L'Hora L, que es desenvolupa en directe des de Torredembarra, amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa...

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L, que es desenvolupa en directe des de Torredembarra, amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores. L'Hora L està presentada per Jordi Cartanyà.
Data ca. 10/2009
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Escoltem a Joan Ramon Mestre informant des de la plaja del municipi. Actualitat de la jornada amb Marc Càmera. Elena Tarragó fa un repàs històric dels últims 30 anys de la democràcia al municipi tarragoní, inclosos els resultats de les primeres eleccions democràtiques. Entrevista al que va ser el primer alcalde democràtic de Torredembarra, Celestí Salort. Entrevista de Joan Ramon Mestre al regidor de Turisme Comerç i Promoció Econòmica, Pere Font Mas. Entrevista de Cartanyà a l'actual Alcalde, Daniel Masagué i a l'opositora pel PSC, Susana Navarro. Connexió amb Joan Alfons per la informació esportiva. Àngel Palau és el tècnic del programa.
Extensió 1h 10m 15s
Arxiu rr2009MMDDMAG010
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Hora L Torredembarra
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Final brusc que interromp la informació esportiva amb Joan Alfons López.
Personatges Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Joan Alfons López. Marc Càmera. Celestí Salort. Àngel Palau.
Descriptors 30 anys. Torredembarra. Democràcia.
Llocs Torredembarra. Oficina de Turisme.
Organismes Ajuntament de Torredembarra.