Programa especial que dóna el tret de sortida a la campanya per les eleccions municipals de Tarragona. El programa està presentat, moderat i conduït per Gemma Torrents.

Loading...
Títol Programa especial que dóna el tret de sortida a la campanya per les eleccions municipals de Tarragona. El programa està presentat, moderat i conduït per Gemma Torrents.
Data 06/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Cara a cara entre el candidat pel Partit Socialista de Catalunya, Josep Félix Ballesteros, i la candidata per Convergència i Unió, Victòria Forns. Torrents posa els temes a tractar durant el cara a cara per veure les propostes dels candidats. El primer tema és les infraestructures i els equipaments. Els candidats exposen ordenadament les que creuen que són les prioritats en el tema i els objectius que voldrien assolir en els canvis. Escoltem ciutadans tarragonins explicant els problemes que creuen que s'han de solucionar. El segon bloc de debat és què faran si esdevenen alcaldes. Ambdós estan bastant d'acord en què el problema principal que s'ha d'abordar és l'atur i l'activació econòmica. També es parla de turisme, de l'àmbit comercial o de l'ajuda a les empreses emprendedores. El final de l'arxiu està dedicat a que els candidats puguin oferir un missatge als ciutadans. Forns expressa que allò que fa falta ara és transparència, concens i lideratge. Ballesteros afirma que Tarragona ha millorat molt en quatre anys i que, per tant, s'ha de seguir avançant amb un bon lideratge de territori i amb il·lusió i confiança posada en els tarragonins.
Extensió 0h 58m 17s
Arxiu rr20110506INE014
Origen RÀDIO TARRAGONA.
Nom de l'arxiu d'origen CARA A CARATARRAGONA 65
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Gemma Torrents. Josep Félix Ballesteros. Victòria Forns.
Descriptors Eleccions municipals. Inici de campanya. Cara a cara. Propostes. Debat. Programa Electoral. Tarragona. Partit Socialista de Catalunya. Convergència i Unió.
Llocs Tarragona.
Organismes Ajuntament de Catalunya.