Programa especial que dóna el tret de sortida a la campanya per les eleccions municipals de Reus. El programa està presentat, moderat i conduït per Gemma Torrents.

Loading...
Títol Programa especial que dóna el tret de sortida a la campanya per les eleccions municipals de Reus. El programa està presentat, moderat i conduït per Gemma Torrents.
Data 02/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Cara a cara entre el candidat del Partit Socialista de Catalunya, Lluís Miquel Pérez, i el candidat de Convergència i Unió, Carles Pellicer. Torrents posa els temes a tractar durant el cara a cara per veure les propostes dels candidats. El primer tema és les infraestructures i els equipaments, però els debatents s'alteren, marxen del tema i la moderadora té problemes per controlar els torns limitats temporalment, així que el cara a cara s'atura uns minuts per escoltar les necessitats dels ciutadans. Posteriorment, Torrents pregunta als candidats què és el primer que faran si són escollits. Els debatents es tiren en cara mentides, errors i s'acusen. El cara a cara esdevé prou problemàtic. La segona part de l'arxiu està dedicat a que els candidats exposin el seu programa electoral, els seus projectes i els seus possibles canvis. L'última part del programa toca el paper que els candidats creuen que ha de jugar Reus en relació amb la resta del territori i els municipis que l'envolten.
Extensió 1h 01m 11s
Arxiu rr20110502INE013
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen CARA A CARA REUS
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Gemma Torrents. Lluís Miquel Pérez. Carles Pellicer.
Descriptors Eleccions municipals. Inici de campanya. Cara a cara. Propostes. Debat. Programa Electoral. Reus. Partit Socialista de Catalunya. Convergència i Unió.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.