Programa especial de l'Hora L, conduït per Jordi Cartanyà, desenvolupat a l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili.

Loading...
Títol Programa especial de l'Hora L, conduït per Jordi Cartanyà, desenvolupat a l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili.
Data 03/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Entrevista a l'ex alumne de la universitat i cantant del grup de música els Pets, Lluís Gavaldà, que presenta el nou disc del grup. Escoltem el sorteig d'un sopar per un dels espectadors. Gavaldà explica que el disc és un directe de la primera gira que van fer de teatres. Cartanyà i Mestre interactuen amb el públic per saber quina és la seva cançó dels Pets preferida. Entrevista al grup de música Vergüenza Agena, que expliquen l'origen del grup i els seus projectes actuals i futurs. Gavaldà explica els seus records mentre estudiava a la universitat filologia anglesa. Entrevista al professor i responsable del departament de comunicació, Bernat López, a la investigadora Mònica Lores, i a la professora de publicitat i relacions públiques, Sunsi Huertas. Els professors expliquen com es presenta la recta final de curs. També parlen del partit que tindrà lloc la mateixa nit entre el Barça i el Real Madrid. En Joan Ramon Mestre s'adreça de nou al públic per saber què és el que estan estudiant i com els va. Entrevista a la vicerecotra d'estudiants i comunitat universitària, Maria Bargalló, que parla de les perspectives de la universitat i dels pròxims projectes tot i la crisi.
Extensió 0h 39m 49s
Arxiu rr20110503MAG061
Origen RÀDIO TARRAGONA.
Nom de l'arxiu d'origen Hora L 12.20 3 de Maig de 2011
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Lluís Gavaldà. Joan Ramon Mestre. Bernat López. Mònica Lores. Sunsi Huertas. Maria Bargalló.
Descriptors Estudis. Universitat. Pets. Vergüenza Agena. Estudiants. Professors.
Llocs Saló d'Actes. Aula Magna. Universitat Rovira i Virgili. Tarragona.