Missa de la Solemne Funció de l'Agonia o Prèdica de les set paraules, pregonada des de la Prioral de Sant Pere de Reus per celebrar el Divendres Sant de l'any...

Loading...
Títol Missa de la Solemne Funció de l'Agonia o Prèdica de les set paraules, pregonada des de la Prioral de Sant Pere de Reus per celebrar el Divendres Sant de l'any 2011.
Data 22/04/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu ONA MITJA
Resum Les set paraules van a càrrec de Mosèn Jordi Figueres i Jové, vicari episcopal de Tarragona i rector de la parròquia de Sant Joan de Tarragona. Els càntics, la part musical i les peces de les set paraules van a càrrec de l'escolania de Sant Crist de la Sang. Mestre Josep Maria Masbonet és qui toca l'orga. Escoltem la prèdica acompanyada de cants, música i l'orga. Després la funció segueix per la processó de retorn del Sant Crist de la Sang i el tradicional acte de Les Tres Gràcies. Joan Ramon Mestre entrevista al clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang i el que serà el portador del Sant Crist durant les Tres Gràcies, Josep Baltès. Entrevista també a l'arquebisbe de Tarragona, Monsenyor Jaume Pujol, que explica la previsió de les festes de Setmana Santa i els esdeveniments que ja han tingut lloc. Mestre entrevista també al vicari episcopal de Tarragona, rector de la parròquia de Sant Joan de Tarragona i el predicador d'aquestes set paraules, Mosèn Jordi Figueres, que explica quina ha estat l'experiència. Escoltem també l'entrevista a l'ex clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang, Jordi Borràs. Per últim, Mestre entrevista al president de la Diputació de Tarragona i pregoner d'aquesta Setmana Santa de Reus, Josep Poblet.
Extensió 2h 25m 03s
Arxiu rr20110422PCU042
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen FUNCIO AGONIA 2011
Sèrie 113
Localitz. PCU
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Joan Ramon Mestre. Mosèn Jordi Figueres i Jové. Mestre Josep Maria Masbonet. Josep Baltès. Jaume Pujol. Jordi Borràs. Josep Poblet.
Descriptors Divendres Sant. Solemne Funció de l'Agonia. Prèdica de les set paraules. Les Tres Gràcies. Reial Congregació de la Puríssima Sang.
Llocs Prioral de Sant Pere. Reus.
Organismes Reial Congregació de la Puríssima Sang.