Programa especial conduït per Jordi Cartanyà en la recta final de la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017 contra la candidatura d'Alexandria.

Loading...
Títol Programa especial conduït per Jordi Cartanyà en la recta final de la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017 contra la candidatura d'Alexandria.
Data 15/10/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Joan Ramon Mestre entrevista a tarragonins que celebren que la ciutat ha estat escollida per acollir els Jocs Mediterranis 2017. Marc Càmera informa sobre els comentaris de felicitat i exhaltació que els oients deixen a les xarxes socials. Jordi Cartanyà comenta el futur que se li presenta a Tarragona amb Salvador Guinart, impulsor de la campanya per la candidatura de Tarragona, i amb el jugador d'hoquei sobre patins Jepi Selva. Connexions amb la festa de la plaça Imperial Tàrraco, de la Rambla Vella, de la Rambla Nova, etc. Jordi Cartanyà parla amb l'Alcalde de Reus, Carles Pellicer, que es mostra molt content per ser una de les seus que acollirà els Jocs Mediterranis 2017. Pellicer afirma que ara s'han d'unir esforços perquè és un moment molt important pel territori. Connexió a Mersín, al sur de Turquia, amb Carles Cortés, que informa sobre l'ambient a l'Assamblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Escoltem la interpretació en directe de la cançó oficial dels jocs amb el grup Dame Besos. Carles Cortés entrevista a l'Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, des de Turquia. L'alcalde es mostra il·lusionat, però sense oblidar la responsabilitat que suposa haver estat escollits.
Extensió 0h 25m 44s
Arxiu rr20111015INE012
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen 2017 3
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat, però de qualitat irregular durant les connexions a Turquia. Aquest arxiu és la tercera part de tres. La primera es troba a "rr20111015INE010" i la segona a "rr20111015INE011".
Personatges Jordi Cartanyà. Gemma Torrents. Eva Hidalgo. Albert Cots. Àngel Palau. Marta Bonillo. Carles Cortés. Joan Ramon Mestre. Salvador Guinart. Jepi Selva. Arnau Borràs. Josep Félix Ballesteros.
Descriptors Jocs del Mediterrani. 2017. Assamblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Festa. Tarragona.
Llocs Plaça Imperial Tàrraco. Tarragona. Mersín. Turquia.
Organismes Ajuntament de Tarragona.