Programa de Ràdio Barcelona (Cadena SER) format per tres humoristes: Íñigo Espinosa Vila, Javier Hernáez Escaño i Armand Anjaumà Checa. Es tracta d'un espai d'humor disparatat, absurt i surrealista. El...

Loading...
Títol Programa de Ràdio Barcelona (Cadena SER) format per tres humoristes: Íñigo Espinosa Vila, Javier Hernáez Escaño i Armand Anjaumà Checa. Es tracta d'un espai d'humor disparatat, absurt i surrealista. El programa és una edició especial desenvolupada a la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració de Ràdio Tarragona (Cadena SER).
Data 03/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu SHOW D'ESPECIALISTAS SECUNDARIOS
Resum Destaca l'entrevista a l'Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros. Conviden a un fals expert en protocol, Laureano Márquez, que explica com actuar davant d'un alcalde. El to de tot el programa és còmic i irònic. Es realitzen falses trucades de telèfon de caire humorístic, fingeixen que conviden a l'Alcalde de Nova Orleans, canten cançons, imiten a personatges reals o se n'inventen de ficticis, etc.
Extensió 0h 27m 26s
Arxiu rr20110503PHU001
Origen RÀDIO TARRAGONA.
Nom de l'arxiu d'origen Especialistas Secundarios directe desde la URV
Sèrie 118
Localitz. PHU
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Félix Ballesteros. Laureano Márquez. Íñigo Espinosa Vila. Javier Hernáez Escaño. Armand Anjaumà Checa.
Descriptors Alcalde. Tarragona. Universitat. Humor. Còmic. Imitacions. Protocol.
Llocs Saló d'Actes. Aula Magna. Universitat Rovira i Virgili. Tarragona.
Organismes Ajuntament de Tarragona. Universitat Rovira i Virgili.