Programa especial conduït per Jordi Cartanyà en la recta final de la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017 contra la candidatura d'Alexandria.

Loading...
Títol Programa especial conduït per Jordi Cartanyà en la recta final de la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017 contra la candidatura d'Alexandria.
Data 15/10/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Continua l'entrevista de Joan Ramon Mestre al cap de relacions externes i comunicació de REPSOL, Josep Bertrán. Carles Cortés entrevista a la primera persona tarragonina que sabrà si Tarragona acollirà els jocs mediterranis, el gerent del Patronat Municipal d'Esports, Ramon Quadrat. Marc Càmera segueix informant sobre les opinions públiques a les xarxes socials. Connexió amb Juan Megino. Joan Ramon Mestre entrevista al nadador, esportista i vinculat a la candidatura de Tarragona, Jordi Cervera. Carles Cortés entrevista al president de la Comissió Olímpica Espanyola, Alejandro Blanco. Jordi Cartanyà entrevista els esportistes Jepi Selva i Gerard Escoda. Selva és jugador d'hoquei de l'hoquei lliga i Escoda és ex judaor de primera divisió de futbol i actual secretari tècnic del Reus Deportiu. Joan Ramon Mestre va entrevistant a les persones vinculades a la candidatura que fan guàrdia arreu de la plaça Imperial Tàrraco. Escoltem la ronda de votacions a Mersín, al sur de Turquia. Per fi escoltem el resultat: guanya Tarragona i acollirà els Jocs del Mediterrani 2017. Escoltem la celebració a Tarragona, el discurs de l'alcalde de la ciutat, Josep Félix Ballesteros; de l'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; del Delegat de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin; del cap de colla de la jove de Tarragona, Jordi Sentís President; i del president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló.
Extensió 0h 37m 10s
Arxiu rr20111015INE011
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen 2017 2
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat, però de qualitat irregular durant les connexions a Turquia. Aquest arxiu és la segona part de tres. La primera es troba a "rr20111015INE010" i la tercera a "rr20111015INE012".
Personatges Jordi Cartanyà. Gemma Torrents. Eva Hidalgo. Albert Cots. Àngel Palau. Marta Bonillo. Carles Cortés. Joan Ramon Mestre. Josep Bertrán. Ramon Quadrat. Juan Megino. Arnau Borràs. Marc Càmera. Josep Poblet. Jordi Cervera. Alejandro Blanco. Jepi Selva. Gerard Escoda. Josep Poblet. Joaquim Nin. Jordi Sentís. Albert Abelló.
Descriptors Jocs del Mediterrani. 2017. Assamblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Resultat final.
Llocs Plaça Imperial Tàrraco. Tarragona. Mersín. Turquia.
Organismes Ajuntament de Tarragona.