Programa especial conduït per Jordi Cartanyà en la recta final de la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017 contra la candidatura d'Alexandria.

Loading...
Títol Programa especial conduït per Jordi Cartanyà en la recta final de la candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017 contra la candidatura d'Alexandria.
Data 15/10/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Des de Mersin, al sur de Turquia, informa Carles Cortés, on l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Balesteros, presenta la candidatura de la ciutat mitjançant documents audiovisuals, discursos i diverses intervencions de personalitats relacionades amb l'esport català i espanyol. Tot es desenvolupa a l'Assamblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. La membre del Comitè Olímpic Espanyol, Theresa Zabell, presenta les virtuds esportives de Tarragona amb fotogrames de tots els èxits dels últims anys dins l'esport de l'estat espanyol. Joan Ramon Mestre informa de l'ambient tarragoní des de la plaça Imperial Tàrraco. Arnau Borràs ens ofereix les primeres dades i anècdotes sobre els països que han acollit els jocs altres anys, com Itàlia. Marc Càmera informa dels comentaris dels oients des del facebook i el twitter. Connexió amb Salvador Guinart, qui ha vist créixer la candidatura de Tarragona, i breu entrevista. Escoltem el discurs en anglès del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco. Escoltem el secretari general del Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez, que parlarà de xifres en clau econòmica (diners que s'invertiran, diners que es guanyaran o perdran…). Carles Cortés va comentant tots els esdeveniments relacionats amb Mersin i l'Assamblea. Escoltem com alguns ciutadans intenten definir els Jocs del Mediterrani. Eva Hidalgo explica l'origen i l'objectiu dels Jocs Mediterranis. Escoltem el president executiu de la candidatura de Tarragona 2017, Mario Rigau. Entrevista al grup musical que han creat la cançó oficial per la candidatura de Tarragona 2017 pels jocs, Dame Besos. Carles Cortés entrevista a Vicent Anyó. Entrevista a l'Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, que creu que, amb les diferents exposicions a Mersin les possibilitats de Tarragona han augmentat. Carles Cortés intenta recollir opinions de totes les personalitat que surten de l'Assamblea de Mersin, com al representant del Partit Popular a Tarragona, Josep Acero, al representa la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé, o al secretari general de l'Esport a la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau. Joan Ramon Mestre entrevista al cap de relaccions externes i comunicació de REPSOL, Josep Bertrán, explicant com col·labora l'empresa dins la candidatura Tarragona 2017. L'última entrevista s'interromp i continua a l'arxiu "rr20111015INE011".
Extensió 0h 58m 12s
Arxiu rr20111015INE010
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen 2017 1
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat, però de qualitat irregular durant les connexions a Turquia. Aquest arxiu és la primera part de tres. La segona es troba a "rr20111015INE011" i la tercera a "rr20111015INE012".
Personatges Jordi Cartanyà. Gemma Torrents. Eva Hidalgo. Albert Cots. Àngel Palau. Marta Bonillo. Carles Cortés. Alejandro Blanco. Theresa Zabell. Joan Ramon Mestre. Arnau Borràs. Marc Càmera. Víctor Sánchez. Roberto Bianchi. Vicent Anyó. Dame Besos. Salvador Guinart. Josep Acero. Ivan Tibau. Albert Vallvé. Mario Rigau. Josep Bertrán. Juan Megino.
Descriptors Jocs del Mediterrani. 2017. Assamblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis.
Llocs Plaça Imperial Tàrraco. Tarragona. Mersín. Turquia.
Organismes Ajuntament de Tarragona.