Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades...

Loading...
Títol Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades d’aficionats del futbol. El programa inaugura la Festa d'Hivern de Salou i es desenvolupa davant dels oients.
Data 28/01/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu FORA DE JOC
Resum Arriba com a convidat l'Alcalde de Salou, Pere Granados. L'Alcalde presenta els actes que tindran lloc durant la Festa Major de Salou. Xavi Rodríguez fa una breu entrevista a Granados, agraïnt-li d'haver convidat a tot l'equip de programa per inaugurar les festes. Escoltem imitacions a Eduard Punset. Sentim algunes trucades falsejades amb molt d'humor. Entrevistes a personatges públics falsos representats per locutors, com Coco, que contesten les preguntes imitant les veus dels famosos en qüestió. L'Alcalde ofereix un discurs al públic donant la benvinguda a les festes i mostrant el seu orgull per la ciutat. Escoltem la 'Caverna', la tertúlia del programa, que al desenvolupar-se a l'Auditori de Salou, es fa comentant les notícies amb el públic, buscant persones concretes que intervinguin per dir el que pensen.
Extensió 1h 29m 53s
Arxiu rr20110128PES009
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen FORA DE JOC SALOU 28-1-11 4
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. L'arxiu és la quarta part de quatre. La primera part s'anomena "rr20110128PES006", la segona s'anomena "rr20110128PES007" i la tercera "rr20110128PES008".
Personatges Xavi Rodríguez. Cristòbal Jacent. Javier Jiménez. Carlos Parejas. Alan Lillo. Aina Cerdà. Lluís Miquel Pérez. Coco Petril. Jose. Max Mariejes. Pere Granados.
Descriptors Festa d'Hivern de Salou. Entrevista. Humor. Imitacions. Espectacle. Música. Tertúlia. Esports.
Llocs Teatre Auditori. Salou.