Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades...

Loading...
Títol Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades d’aficionats del futbol. El programa inaugura la Festa d'Hivern de Salou i es desenvolupa davant dels oients.
Data 28/01/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu FORA DE JOC
Resum Arriba el cantant dels Wisky'ns, Joan Masdéu, que presenta el seu primer disc en solitari i en canta el 'single'. Escoltem el repàs de la premsa esportiva i l'ampliació d'algunes notícies publicades amb alguns arxius d'àudio. Els locutors fan un concurs de rots entre ells i després expliquen acudits per donar la benvinguda a un imitador de l'humorista Eugenio. El programa segueix amb més imitacions, més música, més humor i més acudits, tocant tot tipus de temes. El meteoròleg del programa, Lluís Miquel Pérez, presenta un concurs en el que es sortegen dos regals per a dos oients. L'humor i la festa es manté fins el final de l'arxiu.
Extensió 1h 29m 53s
Arxiu rr20110128PES008
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen FORA DE JOC SALOU 28-1-11 3
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. L'arxiu és la tercera part de quatre. La primera s'anomena "rr20110128PES006", la segona "rr20110128PES007" i la quarta "rr20110128PES009".
Personatges Xavi Rodríguez. Cristòbal Jacent. Javier Jiménez. Carlos Parejas. Alan Lillo. Aina Cerdà. Lluís Miquel Pérez. Coco Petril. Jose. Max Mariejes. Joan Masdéu. Justo Molinero.
Descriptors Festa d'Hivern de Salou. Música. Acudits. Imitacions. Notícies. Esports. Concurs.
Llocs Teatre Auditori. Salou.