Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades...

Loading...
Títol Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades d’aficionats del futbol. El programa inaugura la Festa d'Hivern de Salou i es desenvolupa davant dels oients.
Data 28/01/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu FORA DE JOC
Resum Escoltem música com la de Black Eyed Peas. Repàs de les portades dels diaris esportius SPORT, una revista esportiva xinesa i el MARCA. Es comenten les notícies de portada, algunes de l'interior i les fotografies publicades més destacades. Arriba com a convidat el XVIII Baró de Gotor, José María Martínez-Bordiú i Bassó, més conegut per la premsa espanyola com a Pocholo. Pocholo fa espectacle parlant amb el públic del programa, cantant, organitzant coreografies i fent bromes. Repàs de la premsa internacional amb Maldini. Escoltem la informació meteorològica amb Lluís Miquel Pérez, el qual els companys anomenen Lui. La resta de l'arxiu està compost per imitacions de personatges públics, majoritàriament relacionats amb el món esportiu.
Extensió 0h 59m 55s
Arxiu rr20110128PES007
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen FORA DE JOC SALOU 28-1-11 2
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. L'arxiu és la segona part de quatre. La primera part s'anomena "rr20110128PES007", la tercera "rr20110128PES008" i la quarta "rr20110128PES009".
Personatges Xavi Rodríguez. Cristòbal Jacent. Javier Jiménez. Carlos Parejas. Alan Lillo. Aina Cerdà. Lluís Miquel Pérez. Coco Petril. Jose. Max Mariejes. Pocholo. José María Martínez-Bordiú i Bassó.
Descriptors Música. Festa d'Hivern de Salou. Imitacions. Espectacle.
Llocs Teatre Auditori. Salou.