Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades...

Loading...
Títol Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades d’aficionats del futbol. El programa inaugura la Festa d'Hivern de Salou i es desenvolupa davant dels oients.
Data 28/01/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu FORA DE JOC
Resum Escoltem primer l'actualitat informativa. Destaca: 'ampliació fins al 2015 del contracte de Sergi Busquets i ampliació del contracte d'Eric Abidal'; 'el Barça prepara el partit contra l'Hércules'; 'Pep Guardiola viatjarà demà a Alacant amb tot l'equip del Barça', etc. Algunes notícies inclouen imitacions de jugadors o entrenadors. La resta de l'arxiu són més imitacions relacionades amb notícies esportives i fins i tot alguna cançó cantada amb humor pels locutors. També escoltem notícies no esportives amb la veu imitada de Matías Prats. L'arxiu inclou informació meteorològica, en la qual destaquen els avisos de neu, amb Lluís Miquel Pérez. Escoltem alguna trucada falsa en la que els locutors fan bromes a treballadors.
Extensió 0h 59m 54s
Arxiu rr20110128PES006
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen FORA DE JOC SALOU 28-1-11 1
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. L'arxiu és la primera part de quatre. La segona s'anomena "rr20110128PES007", la tercera "rr20110128PES008" i la quarta "rr20110128PES009".
Personatges Xavi Rodríguez. Cristòbal Jacent. Javier Jiménez. Carlos Parejas. Alan Lillo. Aina Cerdà. Lluís Miquel Pérez. Coco Petril. Jose. Max Mariejes.
Descriptors Imitacions. Informació. Notícies. Esports. Humor. Trucades. Música. Festa d'Hivern de Salou.
Llocs Teatre Auditori. Salou.