Programa especial per la celebració de les eleccions municipals. El programa està conduït per Gemma Torrents, acompanyada dels cèlebres periodistes Josep Mª Àries i Xavier Bas.

Loading...
Títol Programa especial per la celebració de les eleccions municipals. El programa està conduït per Gemma Torrents, acompanyada dels cèlebres periodistes Josep Mª Àries i Xavier Bas.
Data 22/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Anuncien que s'ha escrutat ja el 100% dels vots. La situació a Tarragona és: la primera força és el PSC, que obté 12 regidors, la segona és el PP amb 7 regidors, la tercera força a Tarragona és CiU amb 7 regidors i, per últim, ICV amb 1 regidor. Montse Riart i Gemma Torrents entrevisten al cap de llista del PSC, Josep Félix Ballesteros. Entrevista d'Eva Hidalgo a la cap de llista de CiU, Victòria Forns. Javier Luque entrevista al cap de llista del PP, Alejandro Fernández. A Reus la situació és: CiU obté 10 regidors, PSC 8 regidors, PP 6 regidors, el partit de Jordi Cervera entra amb 1 regidor, la CUP amb 1 regidor i la Cori amb un regidor. Entrevista a Carles Pellicer (CiU) per Gemma Torrents. Entrevista a Jordi Cervera per Gemma Torrents. Tertúlia final entre Gemma Torrents, Xavier Bas i Josep Mª Àries.
Extensió 0h 21m 59s
Arxiu rr20110522INE009
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Eleccions Municipals a la SER 23.15- 23.40
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Aquest arxiu és la tercera part de tres. La primera part s'anomena "rr20110522INE007" i la segona "rr20110522INE008".
Personatges Gemma Torrents. Josep Mª Àries. Xavier Bas. Montse Riart. Eva Hidalgo. Javi Luque. Carles Cortés. Marc Càmera. Joan Ramon Mestre. Jordi Cartanyà. Joan Alfons López. Alejandro Fernández. Victòria Forns. Josep Félix Ballesteros. Carles Pellicer. Jordi Cervera.
Descriptors Eleccions. Municipals. 2011. Reus. Tarragona. Convergència i Unió. Esquerra Republicana. Partit Popular. Partit Socialista.
Llocs Tarragona. Reus.
Organismes Ajuntament de Tarragona. Ajuntament de Reus.