Programa especial per la celebració de les eleccions municipals. El programa està conduït per Gemma Torrents, acompanyada dels cèlebres periodistes Josep Mª Àries i Xavier Bas.

Loading...
Títol Programa especial per la celebració de les eleccions municipals. El programa està conduït per Gemma Torrents, acompanyada dels cèlebres periodistes Josep Mª Àries i Xavier Bas.
Data 22/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Amb el 99% dels vots escrutats, la situació a Tarragona és: la primera força és el PSC, que obté 12 regidors, la segona és el PP amb 7 regidors, la tercera força a Tarragona és CiU amb 7 regidors i, per últim, ICV amb 1 regidor. Connecten de nou amb totes les seus de Tarragona, amb els enviats Montse Riart (PSC), Eva Hidalgo (CiU), Javi Luque (PPC) i Carles Cortés (ERC). Javi Luque entrevista a la número dos de les llistes del PP, Judith Heras. Carles Cortés entrevista a Sergi de los Ríos (ERC). Entrevista de Gemma Torrents a la cap de llista a Tarragona d'Iniciativa Verds (ICV) Arga Sentís. A Reus la situació és: CiU obté 10 regidors, PSC 8 regidors, PP 6 regidors, el partit de Jordi Cervera entra amb 2 regidors i la CUP amb 1 regidor. Entrevista de Marc Càmera a Lluís Miquel Pérez, cap de llista del Partit Socialista a Reus. Joan Ramon Mestre entrevista al candidat de CiU a Reus i futur alcalde, Carles Pellicer. Entrevista de Gemma Torrents a la cap de llista del PP a Reus, Alícia Alegret.
Extensió 0h 21m 07s
Arxiu rr20110522INE008
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Eleccions Municipals a la SER 22.30 - 22.45
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Aquest arxiu és la segona part de tres. La primera part s'anomena "rr20110522INE007" i la tercera "rr20110522INE009".
Personatges Gemma Torrents. Josep Mª Àries. Xavier Bas. Montse Riart. Eva Hidalgo. Javi Luque. Carles Cortés. Marc Càmera. Joan Ramon Mestre. Jordi Cartanyà. Joan Alfons López. Sergi de los Ríos. Arga Sentís. Lluís Miquel Pérez. Judith Heras. Alícia Alegret. Carles Pellicer.
Descriptors Eleccions. Municipals. 2011. Reus. Tarragona. Convergència i Unió. Esquerra Republicana. Partit Popular. Partit Socialista.
Llocs Tarragona. Reus.
Organismes Ajuntament de Tarragona. Ajuntament de Reus.