Programa especial per la celebració de les eleccions municipals. El programa està conduït per Gemma Torrents, acompanyada dels cèlebres periodistes Josep Mª Àries i Xavier Bas.

Loading...
Títol Programa especial per la celebració de les eleccions municipals. El programa està conduït per Gemma Torrents, acompanyada dels cèlebres periodistes Josep Mª Àries i Xavier Bas.
Data 22/05/11
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum S'anuncia el tancament dels 371 col·legis electorals de la demarcació de Tarragona. El programa contacta amb les seus a Tarragona dels principals partits polítics. Informa Montse Riart des de la seu del PSC, Eva Hidalgo des de la de CiU, Javi Luque des del PPC i Carles Cortés des d'ERC. Els locutors del programa parlen de la situació dels diferents partits, dels resultats d'anys anteriors, els percentatges de participació, etc. També connecta amb les seus dels partits a Reus. Marc Càmera es troba a la seu del Partit Socialista a Reus, des de la seu de Convergència informa Joan Ramon Mestre, des de la seu del Partit Popular informa Jordi Cartanyà i des de la d'ERC, Joan Alfons López. Tots els enviats a les seus informen sobre les declaracions dels caps de llista, sobre l'estat d'ànim dels presents, sobre el nombre d'assistents, etc. Alguns enviats com Jordi Cartanyà destaquen la presència dels indignats arreu de moltes ciutats mentre les eleccions estan en ple procés.
Extensió 0h 16m 41s
Arxiu rr20110522INE007
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Eleccions Municipals a la SER 20.30 20.45
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Aquest arxiu és la primera part de tres. La segona part s'anomena "rr20110522INE008" i la tercera "rr20110522INE009".
Personatges Gemma Torrents. Josep Mª Àries. Xavier Bas. Montse Riart. Eva Hidalgo. Javi Luque. Carles Cortés. Marc Càmera. Joan Ramon Mestre. Jordi Cartanyà. Joan Alfons López.
Descriptors Eleccions. Municipals. 2011. Reus. Tarragona. Convergència i Unió. Esquerra Republicana. Partit Popular. Partit Socialista.
Llocs Tarragona. Reus.
Organismes Ajuntament de Tarragona. Ajuntament de Reus.