EXPRO Reus 80

Loading...
Títol
  1. EXPRO Reus 80
  2. Reportatge realitzat per Josep Mª Martí amb motiu de la Inauguració de la Fira de Mostres o EXPRO Reus 80, en la seva dotzena edició. El reportatge consta de dues parts: fins al minut 24:21 Josep Mª Martí es troba a l'exterior de la fira i a partir del minut 27:20 a l'interior, en concret a la Sala d'Actes. L'interval entre els dos minutatges és la connexió amb l'estudi de ràdio i la inserció de falques publicitàries. El periodista espera l'arribada del President de la Generalitat, Jordi Pujol, que és l'encarregat d'inaugurar el certàmen.
Data 16/05/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El reportatge inclou tot un seguit d'entrevistes. Per ordre, trobem: entrevista al Director de la Fira de Mostres de la província de Tarragona, sr. Antoni Pont; a l'Alcalde de Reus, sr. Carles Martí; al Governador Civil, sr. Robert Graupera; i entrevistes a diferents personalitats parlamentàries com els srs. Jordi Escoda i Emili Casals. Totes les entrevistes pregunten per l'opinió i les expectatives dels convidats a la fira. Les connexions posteriors transmeten els discursos, realitzats des de la Sala d'Actes de la fira, de l'Alcalde de Reus, el Director de la fira i, finalment, el discurs del President de la Generalitat, Jordi Pujol.
Extensió 01h 0m 16s
Arxiu rr19800516REP001
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Inauguracio EXPRO REUS 80
Sèrie 102
Localitz. REP
Observacions Arxiu de molt bona qualitat, tot i que al minut 31:27 hi ha un salt d'àudio que passa de Josep Mª Martí al discurs de l'Alcalde de Reus.
Personatges Josep Mª Martí. Antoni Pont. Carles Martí. Robert Graupera. Jordi Escoda. Emili Casals. Jordi Pujol.
Descriptors Inauguració. EXPRO Reus 80.
Llocs Fira de Reus. Reus.
Organismes Fira de Reus.