Resum informatiu presentat per Josep Mª Fargas i un espai informatiu annex anunciant les farmàcies de guàrdia, les defuncions recents i les respectives misses i publicitat, tot transmès pel periodista...

Loading...
Títol Resum informatiu presentat per Josep Mª Fargas i un espai informatiu annex anunciant les farmàcies de guàrdia, les defuncions recents i les respectives misses i publicitat, tot transmès pel periodista Enric Tricaz.
Data circa. 1980
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu Ràdio Reus Informa
Resum El resum informatiu anuncia el nomenament del nou president de la Junta del Pantà de Riudecanyes, Vicenç Montserrat; la candidatura del Col·legi d'Advocats de Reus formada per Ramon Merçè, Josep Mª Juncosa, Aureli Bofill i Carles Cara; el col·loqui que organitzarà Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) sobre l'educació en català al Centre de Lectura; l'opertura al març de la Fira Internacional del Caire; i l'estrena de la Dama del Mar al Teatre Bràvium de Reus.
Extensió 0h 05m 11s
Arxiu rr1980MMDDPRI001
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Radio Reus Informa 1980
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Josep Mª Fargas. Enric Tricaz. Vicenç Montserrat. Ramon Merçè. Josep Mª Juncosa. Aureli Bofill. Carles Cara.
Descriptors Junta del Pantà de Riudecanyes. Col·legi d'Advocats de Reus. Esquerra Republicana de Catalunya. Fira Internacional del Caire. Teatre.
Llocs Teatre Bràvium. Centre de Lectura. Reus. Riudecanyes.
Organismes Junta del Pantà de Riudecanyes. Col·legi d'Advocats de Reus. Centre de Lectura de Reus.