Debat conduït pel periodista Josep Mª Martí en el què representats de la Unió General de Treballadors (UGT), la Unió Sindical Obrera (USO) i Comissions Obreres discuteixen sobre l'Acord Marc...

Loading...
Títol Debat conduït pel periodista Josep Mª Martí en el què representats de la Unió General de Treballadors (UGT), la Unió Sindical Obrera (USO) i Comissions Obreres discuteixen sobre l'Acord Marc de la Generalitat. Els representants són Teresa Fortuny i Rufo Abellón (Comissions Obreres), Aurea Pérez i Ramón Sampere (UGT) i Mª Teresa Feliu (USO).
Data 16/01/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu El Gran Debat
Resum El debat tracta de posar sobre la taula la posició que han pres les diferents organitzacions sindicals davant l'Acord Marc. La UGT ha signat l'acord i tracta de justificar-se dient que les parts que conté no amaguen res de manera implícita i que no fa més que intentar millorar la situació dels treballadors. La USO dubta i creu que per molt que l'acord presenti avenços per als treballadors, les ambigüitats que presenten algunes parts de l'acord provoquen reticències. Comissions obreres es nega a signar l'acord perquè creu que suposa una pèrdua en els salaris, que no garantitza l'escala mòvil dels mateixos salaris i que no planteja la reducció de l'absentisme, fonamental per la representant d'aquest sindicat, Teresa Fortuny.
Extensió 0h 49m 56s
Arxiu rr19800116DEB002
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Gran Debat Eleccions Sindicals 16180
Sèrie 103
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Josep Mª Martí. Teresa Fortuny. Rufo Abellón. Aurea Pérez. Ramón Sampere. Mª Teresa Feliu.
Descriptors Acord Marc. Generalitat. Sindicats. Treballadors. Salaris. USO. UGT. Comissions Obreres.
Organismes Generalitat de Catalunya. UGT.USO. CCOO.