Entrevista a l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, feta per alumnes dels centres reusencs CEIP Cèlia Artiga i CEIP Prat de la Riba.

Loading...
Títol Entrevista a l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, feta per alumnes dels centres reusencs CEIP Cèlia Artiga i CEIP Prat de la Riba.
Data 25/12/04
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS
Resum Les preguntes tracten des de l'àmbit personal i familiar de l'alcalde fins al més professional i laboral. Algunes preguntes destacades són si sempre ha volgut ser alcalde, a la qual cosa Pérez respon que de petit volia ser capellà; què es podria fer per evitar la brutícia dels gossos als carrers, pel que l'alcalde respon que els responsables són els amos; si té fills; quin és el seu plat preferit; si li agrada el futbol; etc. Algunes preguntes els porten a tractar temes com la seva antiga trajectòria com a jugador al hoquei Reus o la gastronomia, com les coses que li agrada cuinar o menjar a l'alcalde. Més preguntes són què li agrada més de la feina d'alcalde, al que respon que és resoldre problemes; i algunes preguntes sobre la seguretat ciutadana, relacionada amb els riscos d'obres i l'índex de robatoris. Els nens es mostren bastant preocupats sobre la situació dels minusvàlids i discapacitats i la seguretat ciutadana. Pérez pregunta als nens pel que creuen que fa un alcalde: responen que un alcalde vetlla per la seguretat de la gent, realitza obres pels ciutadans, etc. També pregunta què farien com a alcalde: responen que resoldre problemes, contractar més gent de seguretat, posar rampes per minusvàlids i semàfors per cecs. Per últim, l'alcalde els pregunta què els agradaria que es fes nou. Els nens reclamen més instal·lacions infantils, com parcs o festes infantils. Els noms dels alumnes són: Raúl, David, David, Carbub i Mª Júlia.
Extensió 0h 34m 50s
Arxiu rr20041225ENT134
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen FIL DIRECTE CANALLA
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Lluís Miquel Pérez.
Descriptors Alcaldia. Reus. Urbanisme. Alumnes.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus. CEIP Cèlia Artiga. CEIP Prat de la Riba.