Entervista de Francesc Domènech a Tomàs Barberà, candidat per CiU a les eleccions municipals de Reus de l'any 1996.

Loading...
Títol Entervista de Francesc Domènech a Tomàs Barberà, candidat per CiU a les eleccions municipals de Reus de l'any 1996.
Data 25/04/96
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum L'entrevista envolta la notícia del pacte entre els socialistes de Josep Abelló, alcalde de Reus, i els convergents de Tomàs Barberà, l'entrevistat. Barberà creu que la ciutat necessita un nou impuls pel que fa al teixit associatiu de l'economia productiva. Creu que aquests anys l'ajuntament no ha prestat prou atenció als serveis de la ciutat i a la indústria. Per tant, s'ha de pensar en una projecció econòmica i estratègica de ciutat. Parlen de la Fira de Congressos de Reus, que, segons Barberà, funciona correctament, però pot tenir altres aspectes de futur. Escoltem declaracions de Miquel Àngel López Mallol, portaveu del PP i president d'AMERSAM, que dubta de l'aportació que pot fer CiU en el govern de la ciutat. Escoltem Antoni Oliach, d'Iniciativa per Catalunya, dient que hagués preferit un pacte d'esquerres. Per últim, escoltem al candidat d'ERC, Ernest Benach. El candidat convergent explica que el pacte ha servit per recuperar la paraula "rellançament" pel que fa a la ciutat de Reus, "per recuperar l'esperit de l'any 1984", diu. Jarava pregunta si les relacions personals influeixen a l'hora de pactar i Barberà ho confirma, tornant a les raons de l'acord polític amb Convergència i Unió.
Extensió 0h 19m 59s
Arxiu rr19960425ENT133
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen EntTomàs Barberà Pacte Abelló
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. L'inici és sobtat i ja començat. Entre el minut 14:51 i el 17:58 hi ha silenci absolut. Després escoltem titulars per Jarava i Domènech, que comença a parlar del pacte entre Barberà i Abelló fins que el talla un brusc final.
Personatges Francesc Domènech. Tomàs Barberà. Montse Jarava.
Descriptors Acord de govern. CiU. PSC. Alcaldia. Pacte. Ajuntament. Eleccions. Candidats.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.