Entrevista de Francesc Domènech a Josep Abelló, alcalde socialista de Reus i candidat a la reelecció per les eleccions de 1991.

Loading...
Títol Entrevista de Francesc Domènech a Josep Abelló, alcalde socialista de Reus i candidat a la reelecció per les eleccions de 1991.
Data 21/05/91
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Domènech fa un resum dels canvis ocorreguts a Reus durant el mandat a Reus d'Abelló. L'alcalde pensa que aquests sis anys de treball per a la ciutat són el seu capital per aquestes eleccions, ja que creu que la població ha observat que la ciutat ha millorat molt i aquesta és la línia de treball que pretén continuar l'alcaldia. L'objectiu en aquestes eleccions, explica Abelló, és la majoria absoluta. Domènech i l'alcalde repassen algunes de les accions portades a terme amb èxit durant aquest sis anys. Abelló explica que el programa electoral d'aquest 1991 és novedós perquè tracten el tema de la tercera edat i temes de medi ambient. Domènech pregunta si es plantegen la necessitat de treballar conjuntament amb altres municipis per determinats projectes, com participar en la gestió del Port de Tarragona. Abelló ho confirma i parla de la seva relació amb altres municipis. Parlen del polèmic tema de crear sòl industrial a la ciutat i el debat pel futur ús de la zona de Bellisens com a zona industrial. Abelló creu que és cert que a la ciutat li falta sòl industrial, però que falta que la ciutat es desenvolupi i ara està enderrarida. Creu que la zona de Bellissens caldria reservar-la, ja que creu que la gran indústria és una gran enemiga dels serveis. Abelló diu que si guanyen les eleccions seguirà mantenint un concens entre totes les forces polítiques i que intentarà establir pactes i bona relació en la mesura del possible.
Extensió 0h 18m 28s
Arxiu rr19910521ENT132
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen EntrevMunicipals 91 Jordi Navarro
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Francesc Domènech. Josep Abelló.
Descriptors Alcaldia. Campanya. Eleccions. Reus. Ajuntament. Partit Socialista. Municipals.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.