Entrevista de Xavier Abelló al cap de llista per la candidatura alternativa verda, Jordi Navarro, per les eleccions muncipals de Tarragona el 1991.

Loading...
Títol Entrevista de Xavier Abelló al cap de llista per la candidatura alternativa verda, Jordi Navarro, per les eleccions muncipals de Tarragona el 1991.
Data ca. Maig 1991
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum La candidatura alternativa verda, explica Navarro, agrupa col·lectius de sectors ecologistes i d'extrema esquerra, a més d'alguns sectors alternatius com poden ser el moviment feminista o sindical. La candidatura creu que els vots els podran treure de tots els sectors que no se sentin representats a l'Ajuntament de Tarragona. Navarro diu que no creu el les enquestes, que asseguren que la candidatura dels verds no arribarà al 5% dels vots i pensa que a mesura que la gent els conegui el partit anirà creixent. El candidat pensa que poden arribar a treure 2 o 3 persones de la llista. Explica que si entressin a l'ajuntament no farien pactes amb cap altre organització. Defineix el seu partit com un que defensa radicalment el medi ambient i que busca propostes creatives i reals per la gent jove, les dones i la gent gran. Creu que la seva actitud és la que els diferencia dels altres partits i que la resta de polítics que es presenten són tots iguals, però amb interessos personals diferents.
Extensió 0h 08m 26s
Arxiu rr199105DDENT131
Origen CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen EntrevMunicipals 91 Josep Abelló
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Xavier Abelló. Jordi Navarro.
Descriptors Eleccions. Candidatures. Tarragona. Municipal.
Llocs Tarragona.
Organismes Ajuntament de Tarragona.