Presentació dels volums de les Edicions del Centre: 140 "Una ciutat en ebullició. Petites històries de Reus i de més enllà", de Joan Navais ; i, 141 "Xavier Amorós o...

Títol Presentació dels volums de les Edicions del Centre: 140 "Una ciutat en ebullició. Petites històries de Reus i de més enllà", de Joan Navais ; i, 141 "Xavier Amorós o el temps recuperat", d'Antoni Nomen
Matèria Llibres-Presentacions
Descripció El dia 21 d'abril de 2017, a la sala d'actes del Centre de Lectura, Magí Sunyer va presentar els volums 140 i 141 de la col·lecció Assaig de les Edicions del Centre de Lectura, de Joan Navais i d'Antoni Nomen, respectivament.

Volum 140: "Una ciutat en ebullició. Petites històries de Reus i de més enllà". Pròleg del doctor Carles Viñas de la Universitat de Barcelona. El volum recull diferents treballs que tracten amb rigor la vitalitat social i ideològica de la societat reusenca en l'etapa contemporània.

Volum 141: " Xavier Amorós o el temps recuperat". Revisió crítica sobre el significat global de la trajectòria literària de Xavier Amorós. El llibre recopila diferents textos on s’argumenta que, sota la diversitat formal, el conjunt de l’obra d’Amorós constitueix una mateixa reflexió envers la societat i el temps en què ha viscut.
A la taula, d'esquerra a dreta: Joan Navais, Magí Sunyer i Antoni Nomen.
Autor Centre de Lectura (Reus, Catalunya)
Data 21-04-2017
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides.
Mitjà Digital
Tècnica Color
Localització del doc. físic FOT-6473, FOT-6474
Localització del doc. digital FOT-6473, FOT-6474