Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la inauguració de les estrelles modernistes amb motiu de les festes de Misericòrdia. El convidat especial és...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la inauguració de les estrelles modernistes amb motiu de les festes de Misericòrdia. El convidat especial és Francesc Vidal, l'escultor d'aquestes estrelles col·locades a la plaça del Teatre de la ciutat de Reus.
Data 20/09/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. En primer lloc, Baiges presenta alguns temes d'actualitat relacionats amb la ciutat de Reus. Joan Ramon Mestre es troba al Teatre Bartrina, suposadament esperant per comprar les entrades per l'obra de teatre "Quién teme a Virginia Wolf". Mestre es troba amb la directora del teatre, Pilar Llauradó, i li realitza una breu entrevista centrada en la nova programació pel proper trimestre. Després d'una breu pausa, al minut 17:50 arriba Francesc Domènech amb la notícia del dia. A continuació, escoltem la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Dos minuts després arriba l'espai de "La cuina de la ràdio" amb Quim Font. En aquest capítol, Font explicarà com cuinar Filets de barat amb salsa de mostassa. Des del minut 30:50 fins el minut 26:00 tenim una pausa publicitària. A continuació, Baiges destapa el tema central i presenta el convidat especial, Francesc Vidal. Abans, però, Tricaz realitza l'habitual reportatge per introduir el convidat. A la plaça del Teatre s'hi troba Joan Ramon Mestre, que descriu les estrelles modernistes. Mestre es troba amb el regidor de cultura, Xavier Filella, a qui li realitza una breu entrevista relacionada amb l'obra de Vidal i la seva inauguració. Més endavant les dues entrevistes s'intercalen i Baiges participa en ambdues. Des del minut 1:08:00 fins el minut 1:11:00 tenim una pausa publicitària, després de la qual escoltem "L'agenda d'activitats", l'últim espai del programa.
Extensió 1h 19m 16s
Arxiu rr20000920MAG106
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 20setembre2000
Data d'enregistrament 20/09/00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Temps de durada 1h 19m 16s
Programa VIURE REUS.
Descripció de l'arxiu Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la inauguració de les estrelles modernistes amb motiu de les festes de Misericòrdia. El convidat especial és Francesc Vidal, l'escultor d'aquestes estrelles col·locades a la plaça del Teatre de la ciutat de Reus.
Temàtica Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. En primer lloc, Baiges presenta alguns temes d'actualitat relacionats amb la ciutat de Reus. Joan Ramon Mestre es troba al Teatre Bartrina, suposadament esperant per comprar les entrades per l'obra de teatre "Quién teme a Virginia Wolf". Mestre es troba amb la directora del teatre, Pilar Llauradó, i li realitza una breu entrevista centrada en la nova programació pel proper trimestre. Després d'una breu pausa, al minut 17:50 arriba Francesc Domènech amb la notícia del dia. A continuació, escoltem la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Dos minuts després arriba l'espai de "La cuina de la ràdio" amb Quim Font. En aquest capítol, Font explicarà com cuinar Filets de barat amb salsa de mostassa. Des del minut 30:50 fins el minut 26:00 tenim una pausa publicitària. A continuació, Baiges destapa el tema central i presenta el convidat especial, Francesc Vidal. Abans, però, Tricaz realitza l'habitual reportatge per introduir el convidat. A la plaça del Teatre s'hi troba Joan Ramon Mestre, que descriu les estrelles modernistes. Mestre es troba amb el regidor de cultura, Xavier Filella, a qui li realitza una breu entrevista relacionada amb l'obra de Vidal i la seva inauguració. Més endavant les dues entrevistes s'intercalen i Baiges participa en ambdues. Des del minut 1:08:00 fins el minut 1:11:00 tenim una pausa publicitària, després de la qual escoltem "L'agenda d'activitats", l'últim espai del programa.
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Jordi Carbó. Francesc Domènech. Àngel Palau. Quim Font. Pilar Llauradó. Francesc Vidal. Xavier Filella.
Descriptors Teatre Bartrina. Festes de Misericòrdia. Estrelles modernistes. Barat. Salsa de mostassa.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Ajuntament de Reus. Regidoria de Cultura. Teatre Bartrina.