Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine són primers cent anys d'existència de la Cooperativa de la Selva del Camp.

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine són primers cent anys d'existència de la Cooperativa de la Selva del Camp.
Data 19/10/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. Ambdós conductors del programa comenten l'actualitat informativa de la ciutat de Reus. Destaquen les estrenes del Teatre Fortuny (musicals i obres de teatre) i la detenció d'un home de 35 anys a Tarragona pel robatori de sis ampolles de wisky en un supermercat. amb motiu de l'estrena del COS 2000, el Festival de mim i teatre gestual, Joan Ramon Mestre es troba a l'IMAC per tal d'entrevista a l'Alfred Fort, coordinador del Centre d'Arts Escèniques de Reus. La breu entrevista conté temes com el preu de les entrades i els possibles abonaments, a més dels espectacles programats i les expectatives. Després d'una breu pausa, Francesc Domènech fa un repàs a les notícies més destacades del dia. Destaquen els successius incidents al Port Esportiu de Tarragona. A continuació, escoltem la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Des del minut 28:23 fins el minut 31:10 tenim la pausa publicitària, després de la qual arriba Quim Font amb l'espai de "La cuina de la ràdio". En aquest capítol, Font explicarà com elaborar la farina de fajol (llegum escassa). A continuació, al minut 41:00 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Al minut 51:14 Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba a la Selva del Camp, amb motiu del centenari de la creació de la cooperativa del municipi. Escoltem l'entrevista al gerent de la cooperativa, Pere Farré, però abans i a mode d'introducció o presentació, escoltem el reportatge d'Enric Tricaz. L'entrevista abarca des de temes de caire històric fins a la tradicional pràctica pagesa de creació d'oli d'oliva. A continuació, escoltem l'agenda d'activitats, en la que destaca el concurs de balls de Saló al Pavelló Olímpic Municipal. Després d'una breu pausa, arriba l'últim espai, anomenat la "Sobretaula" i dedicat a comentar la sèrie "El Cor de la Ciutat" de la televisió de Catalunya.
Extensió 1h 35m 31s
Arxiu rr20001019MAG105
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 19octubre2000
Data d'enregistrament 19/10/00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Temps de durada 1h 35m 31s
Programa VIURE REUS.
Descripció de l'arxiu Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine són primers cent anys d'existència de la Cooperativa de la Selva del Camp.
Temàtica Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. Ambdós conductors del programa comenten l'actualitat informativa de la ciutat de Reus. Destaquen les estrenes del Teatre Fortuny (musicals i obres de teatre) i la detenció d'un home de 35 anys a Tarragona pel robatori de sis ampolles de wisky en un supermercat. amb motiu de l'estrena del COS 2000, el Festival de mim i teatre gestual, Joan Ramon Mestre es troba a l'IMAC per tal d'entrevista a l'Alfred Fort, coordinador del Centre d'Arts Escèniques de Reus. La breu entrevista conté temes com el preu de les entrades i els possibles abonaments, a més dels espectacles programats i les expectatives. Després d'una breu pausa, Francesc Domènech fa un repàs a les notícies més destacades del dia. Destaquen els successius incidents al Port Esportiu de Tarragona. A continuació, escoltem la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Des del minut 28:23 fins el minut 31:10 tenim la pausa publicitària, després de la qual arriba Quim Font amb l'espai de "La cuina de la ràdio". En aquest capítol, Font explicarà com elaborar la farina de fajol (llegum escassa). A continuació, al minut 41:00 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Al minut 51:14 Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba a la Selva del Camp, amb motiu del centenari de la creació de la cooperativa del municipi. Escoltem l'entrevista al gerent de la cooperativa, Pere Farré, però abans i a mode d'introducció o presentació, escoltem el reportatge d'Enric Tricaz. L'entrevista abarca des de temes de caire històric fins a la tradicional pràctica pagesa de creació d'oli d'oliva. A continuació, escoltem l'agenda d'activitats, en la que destaca el concurs de balls de Saló al Pavelló Olímpic Municipal. Després d'una breu pausa, arriba l'últim espai, anomenat la "Sobretaula" i dedicat a comentar la sèrie "El Cor de la Ciutat" de la televisió de Catalunya.
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Jordi Carbó. Francesc Domènech. Àngel Palau. Quim Font. Alfred Fort. Pere Farré. Montse Flores.
Descriptors COS. Festival de mim i teatre gestual. Síndic de Greuges. Cooperativa de la Selva del Camp. Farina de fajol. Oli. Oliva. El Cor de la Ciutat.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes IMAC. Cooperativa de la Selva del Camp.