Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central és el moviment coordinat de promoció del carrer de la Racona, a Reus, que es centra en la construcció d'una...

Loading...
Arxiu rr20001221MAG096
Data d'alta 26/11/12
Data de modificació 26/11/12
Data de càrrega 19/06/2017
Origen RÀDIO REUS.
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Nom de l'arxiu d'origen 21desembre2000
Data d'enregistrament 21/12/00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Temps de durada 0h 59m 13s
Programa VIURE REUS.
Descripció de l'arxiu Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central és el moviment coordinat de promoció del carrer de la Racona, a Reus, que es centra en la construcció d'una cuina per acollir a nens i nenes amb dificultats econòmiques.
Temàtica Abans que comenci el magazine, escoltem falques publicitàries. Al minut 5:37 comença el programa amb el resum del capítol anterior, per Enric Tricaz. Josep Baiges es troba a la plaça pastoreta (s'estableix la connexió telefònica), insinuant que en aquesta ocasió qui conduirà en programa serà Tricaz. Joan Ramon Mestre es troba a la botiga de congelats la Sirena de Reus. Mestre, com és costum, parla amb els diversos clients i consumidors. Del minut 29:23 al 22:10 escoltem de nou anuncis publicitaris. Tot seguit escoltem la notícia del dia amb Francesc Domènech. Tot i que Domènech ofereix més d'una notícia, destaca la presentació de les Festes Decennals de la Candela a Valls. A continuació, la informació meteorològica amb Jordi Carbó. En acabar, torna l'espai d'anuncis, després del qual arriba "L'alegria del viure". Després escoltem l'entrevista a Carles Ferrer, integrant del moviment coordinat de promoció al carrer de la Racona. Tricaz fa el reportatge propi del tema central del programa. Ferrer descriu sobretot el procés d'obra i reforma d'un espai-menjador situat al carrer de la Racona, que té l'objectiu de rebre nens i nenes en edat escolar, sobretot immigrants en situació de pobresa. Al peu dels fogons del menjador es troba Joan Ramon Mestre, que entrevista a Sor Socorro. Per últim, Mestre entrevista una de les fundadores del nou espai (trobem certa dificultat en entendre el nom). Abans que finalitzi la cinta, escoltem les últimes falques.
Observacions Arxiu de bona qualitat, però amb alguns errors d'àudio (la cinta és irregular i provoca la desaparició d'algunes paraules o la interrupció de frases).
Personatges Enric Tricaz. Josep Baiges. Joan Ramon Mestre. Francesc Domènech. Jordi Carbó. Carles Ferrer. Sor Socorro.
Descriptors La Sirena. Carrer de la Racona. Reus. Menjador infantil.
Llocs Ràdio Reus.