Entrevista, realitzada per Josep Mª Àrias, a Josep Maria Buil, amb motiu de la notícia publicada al voltant de la suposada gestió irregular del Consell Comarcal, entre els anys 1991...

Loading...
Títol Entrevista, realitzada per Josep Mª Àrias, a Josep Maria Buil, amb motiu de la notícia publicada al voltant de la suposada gestió irregular del Consell Comarcal, entre els anys 1991 i 1995, sota la presidència del convergent Josep Maria Buil. Es tracta del què després es va anomenar el "Cas Priorat".
Data ca. 12/1995
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum La notícia és la polèmica política al voltant de la gestió de l'anterior legislatura al front del Consell Comarcal en pressumptes malversacions i irregularitats econòmiques i administratives. Buil (CiU) afirma que el seu grup polític va demanar elaborar una auditoria per acabar amb la polèmica i que, per ara, tots són especulacions. L'entrevistat, però, diu que sí se sent responsable d'aquestes suposicions, tot i que no té constància de tals irregularitat. Àrias pregunta per la tensió amb els altres partits i Buil acaba dient: "les úniques notícies que tinc són el que ha sortit a la premsa, però sempre he estat a la disposició per aclarir el que pugui".
Extensió 0h 04m 10s
Arxiu rr199512DDENT165
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Entr JMBuil_1995
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Mª Àrias. Josep Maria Buil.
Descriptors Malversació. Corrupció. Irregularitats. Convergència i Unió. Reus. Economia. Gestió. Cas Priorat. Consell Comarcal.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Convergència i Unió. Consell Comarcal.