Roda de premsa presentada per Josep Mª Pujals, alhesores President de la Diputació de Tarragona (1988–1992), per abordar el tema de la construcció del Port Aventura entre Salou i Vila-seca....

Loading...
Títol Roda de premsa presentada per Josep Mª Pujals, alhesores President de la Diputació de Tarragona (1988–1992), per abordar el tema de la construcció del Port Aventura entre Salou i Vila-seca. No està clar que l'arxiu contingui la roda de premsa completa, però sí la informació més destacada del moment.
Data 30/10/91
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Pujals repeteix durant tota la roda de premsa que el més important, la notícia del dia, és que el tema està políticament resolt i confia que en pocs dies cadascú anirà anunciant la part de les seves responsabilitats. Parla de la seva relació amb el parc temàtic del Tibidabo i destaca que des de Tarragona es comprometen a ratificar el conveni i a facilitar els processos de construcció del nou parc. En aquest procés, diu, destaca la intervenció del president de la Generalitat, sense la que assegura que no se n'haguéssim ensortit. Parla també de la bona voluntat de l'ajuntament de Salou, que també ha ratificat el conveni que el seu moment va firmar amb Anheuser-Busch, el dissenyador de Port Aventura. El President de la Diputació assegura estar content perquè diu que el tema està finalment desbloquejat. Els periodistes pregunten per la relació de la diputació amb Javier De la Rosa i Pujals afirma sens dubte el desig de De la Rosa d'avançar per la construcció del parc. Al minut 5:44 i al 6:17 hi ha una petita parada sonora provocada per la "pausa" pitjada mentre es registrava la roda de premsa. Pujals finalitza recordant la importància de l'existència de l'acord polític, tot i que falti formalitzar els acords.
Extensió 0h 10m 57s
Arxiu rr19911030RDP005
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Port aventura_JMPujals_31_10_91
Sèrie 114
Localitz. RDP
Observacions Arxiu de bona qualitat. Al tractar-se d'una roda de premsa amb un ampli espai per la difusió del so, la major part de preguntes fetes pels periodistes no s'entenen.
Personatges Josep Mª Pujals.
Descriptors Port Aventura. Projecte. Parc Temàtic.