Programa presentat per "Nadina" -nom artístic-, que funciona com un consultori sentimental dirigit bàsicament a les dones. L'arxiu, com s'adequa a l'època, està registrat en castellà. És l'últim programa de...

Loading...
Títol Programa presentat per "Nadina" -nom artístic-, que funciona com un consultori sentimental dirigit bàsicament a les dones. L'arxiu, com s'adequa a l'època, està registrat en castellà. És l'últim programa de la temporada. Al minut 6:05 entra el locutor Manuel Rodríguez Combalia i entrevista a Nadina, espai que ocupa la major part de l'arxiu.
Data ca. 1964
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CONFIDENCIAS
Resum Escoltem la música d'un ballet clàssic i comença el programa de Nadina. La presentadora comença parlant de la importància de mirar-nos a nosaltres mateixos amb sentit crític amb l'objectiu de ser millors com a persones. Després contesta la carta d'una oient que es despedeix de Nadina fins a la propera temporada. Al minut 6:05 entra el locutor Combalia, que fa una petita entrevista a Nadina preguntant-li pel programa, per la seva trajectòria i fins i tot alguna pregunta personal. L'entrevista finalitza amb un toc prou sentimental entre els dos locutors, acomiadant-se del programa fins la propera temporada.
Extensió 0h 22m 24s
Arxiu rr1964MMDDENT157
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen NADINA I COMBALIA 6364 DESPEDIDA FINS SETEMBRE CINTA 2
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Granulat característic d'una peça gravada als anys 60. El contingut de l'arxiu és el mateix que el de "rr1964MMDDENT156", però la qualitat de so és millor.
Personatges Nadina. Manuel Rodríguez Combalia.
Descriptors Consultori. Sentimental. Entrevista. Comiat.