Programa presentat per "Nadina" -nom artístic-, que funciona com un consultori sentimental dirigit bàsicament a les dones. L'arxiu, com s'adequa a l'època, està registrat en castellà. És l'últim programa de...

Loading...
Títol Programa presentat per "Nadina" -nom artístic-, que funciona com un consultori sentimental dirigit bàsicament a les dones. L'arxiu, com s'adequa a l'època, està registrat en castellà. És l'últim programa de la temporada. Al minut 6:05 entra el locutor Manuel Rodríguez Combalia i entrevista a Nadina, espai que ocupa la major part de l'arxiu.
Data ca. 1964
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CONFIDENCIAS
Resum L'arxiu comença amb Nadina parlant de la importància de mirar-nos a nosaltres mateixos amb sentit crític amb l'objectiu de ser millors com a persones. Després contesta la carta d'una oient que es despedeix de Nadina fins a la propera temporada. Al minut 6:05 entra el locutor Combalia, que fa una petita entrevista a Nadina preguntant-li pel programa, per la seva trajectòria i fins i tot alguna pregunta personal. L'entrevista finalitza amb un toc prou sentimental entre els dos locutors, acomiadant-se del programa fins la propera temporada.
Extensió 0h 18m 19s
Arxiu rr1964MMDDENT156
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen NADINA I COMBALIA 6364 DESPEDIDA FINS SETEMBRE1
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Granulat característic d'una peça gravada als anys 60. Intel·ligible.
Personatges Nadina. Manuel Rodríguez Combalia.
Descriptors Consultori. Sentimental. Entrevista. Comiat.