Edició especial del programa "Viure Reus" anomenat "Viure el Baix Camp". L'emissió es produeix des de l'interior de l'Església de Sant Salvador, propietat de l'Arquebisbat, a la Mussara.

Loading...
Títol Edició especial del programa "Viure Reus" anomenat "Viure el Baix Camp". L'emissió es produeix des de l'interior de l'Església de Sant Salvador, propietat de l'Arquebisbat, a la Mussara.
Data 04/03/99
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum L'objectiu del programa és parlar amb persones que hagin nascut o viscut a la Mussara, ja que són poques i el poble està quedant abandonat. Escoltem el testimoni de Josep Estivill, com explica la seva vida al voltant del municipi. Explica que la seva família va haber d'abandonar el poble de la Mussara durant la guerra i que recorda haver vist com cremaven l'Església del poble quan ell tenia 5 anys (any 1936). Al minut 6:10 escoltem els serveis informatius amb Francesc Domènech i la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Entrevista a la tieta de Josep Estivill, Emilia Estivill. Emilia explica la seva vida a Mussara i la dificultat de viure en un municipi tan abandonat i fred. Després parla de les tradicions culinàries de la seva família i del municipi i voltants. A la conversa hi acaba participant tota la família Estivill. Comença un petit apartat conduït per Quim Font dins el programa que s'anomena "La cuina a la ràdio" (minut 34:00) on es parla dels productes típics de la Mussara i voltants, amb l'ajuda d'Emilia Estivill.
Extensió 0h 35m 28s
Arxiu rr19990304ENT148
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen MUSSARA PRIMERA PART BONA
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. El programa especial està formada per dues parts, aquesta és la primera. La segona part es troba a l'arxiu "rr20041006ENT149".
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Josep Estivill. Josep Magraner. Emilia Estivill. Jordi Carbó. Francesc Domènech. Quim Font.
Descriptors Mussara. Població. Naixements.
Llocs Església de Sant Salvador. La Mussara.
Organismes Ajuntament de Vilaplana i La Mussara.