Joan Ramon Mestre retransmet des de l'escola Teresa Miquel de Reus amb motiu de l'aplegament de quinze escoles reusenques i una de la Selva del Camp per la realització d'audicions...

Loading...
Títol Joan Ramon Mestre retransmet des de l'escola Teresa Miquel de Reus amb motiu de l'aplegament de quinze escoles reusenques i una de la Selva del Camp per la realització d'audicions musicals el curs 2004-2005.
Data ca. 2005
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS
Resum Mestre entrevista a la directora del centre, Maite Luna, i al músic i director musical, Anton Colom. Colom explica que tot va començar d'acord amb la regidoria d'ensenyament de l'Ajuntament de Reus i les escoles, amb els seus departaments de música. S'ofereixen cinc audicions diferents per totes les escoles per a què cadascuna pugui escollir l'audició que li interessi en funció del cicle d'estudis o el nivell. L'experiència es pretén repetir més anys. La directora explica que és una activitat molt interessant, ja que la música és un complement educatiu molt important. Escoltem un grup de nens tocant amb instruments de vent de fusta. També escoltem veus a cànon. Escoltem el cànon en directe d'un grup d'instruments de vent de fusta. El col·legi estrena instal·lacions i les ofereixen per aquestes audicions. Mestre demana que Luna ens faci un recorregut virtual per l'escola i la directora ens descriu la gran entrada, el que ens trobem en la planta baixa (sector de serveis i despatxos, menjador, gimnàs, sales de parvulari) i el que ens podem trobar a la primera planta (aula de música, informàtica i ensenyament primari). Colom ens explica l'audició que es realitzarà a continuació. Joan Ramon parla amb dues alumnes (Nicol i Judith), que estan molt contentes amb les audicions, i amb l'Axel, que pensa que hi ha masses tipus de músiques diferents. Per últim, escoltem una representació musical ("Els Picapedra") que acomiada el programa.
Extensió 0h 10m 51s
Arxiu rr2005MMDDREP003
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen MOBIL CEIP TERESA MIQUEL
Sèrie 102
Localitz. REP
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Joan Ramon Mestre. Josep Baiges. Anton Colom. Maite Luna.
Descriptors Audicions. Escola. CEIP. Teresa Miquel. Música. Instruments. Veu.
Llocs Gimnàs. Col·legi Teresa Miquel. Reus.
Organismes Col·legi Teresa Miquel. Ajuntament de Reus.