Entrevista de Josep Baiges a la germana major de la Confraria de Sant Tomàs d'Aquino, Carme Just, i a la presidenta de la Confraria de la Verge de l'Amargura, Esther...

Loading...
Títol Entrevista de Josep Baiges a la germana major de la Confraria de Sant Tomàs d'Aquino, Carme Just, i a la presidenta de la Confraria de la Verge de l'Amargura, Esther Fontbona.
Data 22/03/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum A Reus es celebra la processó de l'Amargura, coorganitzada per la Confraria de Sant Tomàs d'Aquino i la Confraria de la Verge de l'Amargura, i amb la participació dels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang. També participen els Timbalers de Calanda, agermanats d'uns anys ençà amb la confraria reusenca, amb una representació de la Cofradía Jesús Nazareno de Calanda. Aquest any, com explica Carme Just, la Confraria de Sant Tomàs d'Aquino incorpora una escena del petó de Judes, amb la col·laboració de Llops Teatre. En aquesta ocasió, la Confraria de la Verge de l'Amargura, com sentim per Esther Fontbona, sortiran des de l'església Sant Joan i els estudiants ho faran des de l'Església de la Sang. Les entrevistades parlen de les seves cofraries i de la dedicació que comporten des d'un alt càrrec.
Extensió 0h 12m 52s
Arxiu rr20050322ENT126
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA SETMANA SANTA
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Carme Just. Esther Fontbona.
Descriptors Setmana Santa. Processó de l'Amargura. Confraria de Sant Tomàs d'Aquino. Confraria de la Verge de l'Amargura.
Llocs Reus.