Josep Baiges entrevista a l'actriu Mont Plans, amb motiu de la representació al Teatre Fortuny de l'obra "Ja en tinc 30".

Loading...
Títol Josep Baiges entrevista a l'actriu Mont Plans, amb motiu de la representació al Teatre Fortuny de l'obra "Ja en tinc 30".
Data 19/01/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Plans confessa que està enamorada del Reus i dels seus dos teatres principals (Bartrina i Fortuny). Amb l'obra, l'autor de volia desminitificar la crisi dels 30 anys, explica Plans. L'actriu diu que "Ja en tinc 30" és una obra còmica amb matisos de la ironia de Woody Allen. El text de l'obra es va presentar al Premi Fundació Romea i va quedar primera. L'autor és Jordi Silva i "Ja en tinc 30" és la seva primera obra. Parla del repartiment: dels actors i de les seves edats. Destaca la joventut global de l'obra. Baiges pregunta com li ha anat treballar amb gent tan jove diu que és gent molt professional i perfeccionista. Diu que s'ho ha passat molt bé. L'últim minut Mont fa la "falca" o publicitat sobre l'obra. L'essencial del missatges és que diu que tothom s'hi reconeixerà i s'ho passarà bé.
Extensió 0h 13m 31s
Arxiu rr20050119ENT104
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA MONT PLANS
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Baiges. Mont Plans. Jordi Silva.
Descriptors Teatre. "Ja en tinc 30". Art. Obra. Actors. Actrius.
Llocs Reus.