Entrevista de Joan Ramon Mestre a Àngels Vinuesa i a Josep Marquès. Vinuesa acaba d'escriure la biografia de Marquès anomenada "Seres de Luz" a partir d'una sèrie d'entrevistes realitzades al...

Loading...
Títol Entrevista de Joan Ramon Mestre a Àngels Vinuesa i a Josep Marquès. Vinuesa acaba d'escriure la biografia de Marquès anomenada "Seres de Luz" a partir d'una sèrie d'entrevistes realitzades al llarg de sis mesos.
Data 23/03/04
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum L'objectiu del llibre era parlar sobre tot el que fa Marquès en relació amb el món del mèdium i les incògnites del "món del més enllà". Marquès explica que últimament ha vist molts programes sobre el mèdium i no està conforme amb què i com ensenyen les coses. Diu que té molta fe en Jesús i es dedica a ajudar a la gent. Amb el llibre vol explicar què es pot fer i el que la gent pot veure i, de passada, desemmascarar la gent que, segons Marquès, vol fer perdre la fe. El mèdium explica que és fruiter però que també treballa amb els "éssers de llum": "Quan algú em fa una pregunta responc gràcies a la resposta que em donen els éssers de llum: sóc un curander espiritual". Diu que treu energies negatives de la gent i no juga amb el cos. Vinuesa explica com es va desenvolupar la biografia. Explica que Marquès li va proposar de que ell entrés "en trànsit" i que ella fes preguntes a l'esperit i Marquès respongués en el seu nom. Asssegura que el llibre s'ha fet sol. Afirma que l'experiència ha estat molt positiva i que no ha tingut por. Marquès acaba dient que les persones haurien de ser més responsables i pensar en positiu. Vinuesa pensa que el llibre el pot llegir qualsevol persona. Marquès opina que al lector se li obrirà una llum o donarà respostes a dubtes i moments de la seva vida complicats: el llibre és una ajuda.
Extensió 0h 17m 37s
Arxiu rr20040323ENT103
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA MARQUES
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Joan Ramon Mestre. Àngels Vinuesa. Josep Marquès.
Descriptors Mèdium. Biografia. Curander. Espiritual. Curació. Llibre.
Llocs Reus.