Entrevista que forma part del magazine "El Terrat". Andreu Buenafuente presenta el programa i entrevista al president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Joan Maria Pujals. El...

Loading...
Títol Entrevista que forma part del magazine "El Terrat". Andreu Buenafuente presenta el programa i entrevista al president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Joan Maria Pujals. El que l'anomenen "Padrí" és Santi Nolla.
Data ca. Abril 1991
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu EL TERRAT.
Resum L'entrevista es centra en la vida laboral de Pujals. Les preguntes són sobre els municipis de la diputació, les tensions o la tranquilitat que es viuen últimament, la situació de les comarques de Tarragona, etc. El president afirma que sovint hi ha dificultats a l'hora de travar bé la conjunció de tots els factors dels diferents municipis i territoris de la diputació, però que no paren de treballar perquè tot funcioni amb normalitat. També pregunten per Reus, al que l'alcalde respon que és un municipi del que destaca la vida col·lectiva i la capacitat de conviure amb tots els pobles de la rodalia. Una de les preguntes destacades és si l'alcalde creu que arribarà a ser conseller, al que respon que mai se sap, però que ara està molt bé i té molta feina. Es parla també dels objectius de la diputació i de les metes aconseguides, del pressupost de la diputació i fins i tot de les peticions de subvencions que pot arribar a rebre la diputació. Després es parla de la Platja de la Pineda com a destinació turística i dels projectes per seguir generar riquesa sense malmetre el medi. Un dels últims temes tractats en l'entrevista és el de les properes eleccions a Vila-seca, per les que Pujals es torna a presentar com a candidat a l'alcaldia.
Extensió 0h 31m 36s
Arxiu rr199104DDENT098
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Entrevista JOAN M PUJALS(PRES DIPUTACIO)
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular amb baix volum, sobretot en l'àudio que correspon a Joan Maria Pujals.
Personatges Andreu Buenafuente. Santi Nolla. Joan Maria Pujals.
Descriptors Diputació de Tarragona. Comarques. Alcaldia. Vila-seca. Platja Pineda.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Vila-seca. Diputació de Tarragona.