Programa, presentat per Josep Mª Alberich, dedicat a la gent gran. En aquest cas, Alberich entrevista a l'ex locutor de Ràdio Tarragona i Ràdio Espanya Josep Mª Tarrassa.

Loading...
Títol Programa, presentat per Josep Mª Alberich, dedicat a la gent gran. En aquest cas, Alberich entrevista a l'ex locutor de Ràdio Tarragona i Ràdio Espanya Josep Mª Tarrassa.
Data 15/12/95
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA RÀDIO GRAN
Resum Josep Maria Tarrasa i Alvira va ser molt conegut com a director de Ràdio Tarragona i creador del famós personatge infantil Maginet Pelacanyes, creat el 1934. El 1941 va començar a través de Ràdio Espanya, a Barcelona, emissions a favor de l'institut de puericultura integral Nuestra Senyora del Carmen de Barcelona. El 1990 va rebre la Creu de Sant Jordi. Alberich pregunta a Tarrassa sobre les festes de Nadal, la seva família, els records que guarda de Ràdio Tarragona, etc. Tarrassa dedica força estona a parlar de Ràdio Tarragona, explicant-ne algunes anècdotes, entre elles les campanyes de Nadal. Destaca sobretot el tema de Maginet Pelacanyes.
Extensió 0h 09m 47s
Arxiu rr19951215ENT073
Origen SER TARRAGONA.
Nom de l'arxiu d'origen EntJosep Mtarrassa
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Mª Alberich. Josep Maria Tarrassa.
Descriptors Maginet Pelacanyes. Ràdio Tarragona. Ràdio. Locutor. Programa. Nadal.
Llocs Tarragona.