Programa de debats presentat i moderat per Josep Mª Martí. Cada debat gira al voltant d'un tema d'actualitat i aquest ho fa al voltant de la remodelació municipal de la...

Loading...
Títol Programa de debats presentat i moderat per Josep Mª Martí. Cada debat gira al voltant d'un tema d'actualitat i aquest ho fa al voltant de la remodelació municipal de la ciutat de Reus.
Data 07/11/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu PLAÇA MAJOR.
Resum Des del Ple s'informa sobre la remodelació municipal amb canvis de delegacions i d'encarregats d'algunes regidories. S'arriba, doncs, al final del redessament del consistori democràtic. Els convidats són tres portaveus dels quatre partits que composen el pacte de progrés, perquè ens valorin la situació de la política municipal: Salvador Sedó (CiU), Francesc Secall (PSC) i Francesc Camboy (PSUC). Martí obre el debat preguntant per la necessitat de redressar la política municipal de Reus. Tots els convidats creuen que el canvi és necessari ja que l'ajuntament no era efectiu. Es busca crear una coordinació més bona. Camboy destaca que convé reestructurar i redistribuir les conselleries. Després, Martí pregunta per l'opinió dels partits que representen els convidats, per la qual cosa cada debatent mostra la línia política del seu partit envers la situació municipal i les necessitats que convenen suplir. Escoltem varies trucades telefòniques, més aviat crítiques amb la decisió de la remodelació. El debat és ordenat i els convidats deixen clar la seva decisió de canviar la gestió governamental de Reus a fi de millorar en tots els àmbits possibles, treballant en equip.
Extensió 0h 26m 02s
Arxiu rr19801107DEB016
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Debat PolTerritorial 71180
Sèrie 101
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Mª Martí. Salvador Sedó. Francesc Secall. Francesc Camboy.
Descriptors Reus. Ajuntament. Pacte. Progrés. Remodelació.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.