Entrevista de personatge, realitzada per Josep Lluís Carod, al sindicalista i militant de Comissions Obreres i del Partit Socialista Unificat de Catalunya Josep Estrada. El programa es defineix com un...

Loading...
Títol Entrevista de personatge, realitzada per Josep Lluís Carod, al sindicalista i militant de Comissions Obreres i del Partit Socialista Unificat de Catalunya Josep Estrada. El programa es defineix com un diàleg obert per descobrir tots els aspectes de la personalitat del convidat.
Data 08/05/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CONVERSES A LA NIT
Resum L'entrevista comença tractant els origens familiars i geogràfics del convidat. Estrada parla de la seva dedicació al futbol, amb l'Atlètic de Marbella a la tercera divisió. També va jugar amb el Reus Deportiu i parla una mica sobre l'experiència. Carod pregunta per l'origen d'Estrada en l'interès pel món de la política. El convidat explica que sempre ha cregut en la justícia social, considerant-se d'esquerres i creient en la lluita contra de la diferència de classes. Explica com va militar al PSUC de Catalunya a partir de l'any 1973. L'entrevistat també explica algunes altres experiències laborals que ha tingut. Parla d'algunes reformes, vagues, manifestacions… Relacionant-ho amb el moviment sindicalista i amb els seus objectius. Destaca la pregunta de Carod a Estrada sobre si l'entrevistat pensa aprendre a parlar català algun dia. Estrada confessa que se li esdevé molt difícil i confessa que li dificulta aconseguir feina a Catalunya.
Extensió 0h 30m 56s
Arxiu rr19800508ENT069
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Converses Nit 8580
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Lluís Carod. Josep Estrada.
Descriptors Política. Esquerres. Comissions Obreres. Treball. Sindicalisme. Classes. Obrers. Militància.
Llocs Reus.