Entrevista de personatge, realitzada per Josep Lluís Carod, amb el polític català Anton Borrell. El programa es defineix com un diàleg obert per descobrir tots els aspectes de la personalitat...

Loading...
Títol Entrevista de personatge, realitzada per Josep Lluís Carod, amb el polític català Anton Borrell. El programa es defineix com un diàleg obert per descobrir tots els aspectes de la personalitat del convidat.
Data 14/03/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CONVERSES A LA NIT
Resum Carod pregunta a Borrell pels records de la seva vida: l'escola, els professors, els companys, la família, etc. Borrell parla del patiment que li va causar la repressió política. També explica els moments en els que va formar part del Consell de l'Administració, la seva presència a la Generalitat i a la revista intercomarcal Mestral, incloent els enfrontaments entre Tarragona i Reus relacionats amb la pròpia revista intercomarcal. De la seva biografia destaca que va formar part de Convergència Socialista de Catalunya i va seguir al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) sent nomenat el 1980 Cap del Servei Territorial del departament de Treball, i a les eleccions de 1982 va anar de numero 1. L'alcalde Carles Martí Massagué, de 76 anys, va deixar el lloc, que va ocupar Borrell el 1983 que llavors va deixar el seu càrrec a la Generalitat.
Extensió 0h 30m 40s
Arxiu rr19800314ENT067
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Converses a la Nit Carod-Anton Borrell
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Lluís Carod. Anton Borrell Marcó.
Descriptors Política. Reus. Repressió. Mestral. Generalitat. Català. Llengua catalana.
Llocs Reus.