Entrevista de personatge, realitzada per Josep Lluís Carod, a Rafael Nadal i Company (Palma de Mallorca, 1917), polític mallorquí establit a Catalunya. El programa es defineix com un diàleg obert...

Loading...
Títol Entrevista de personatge, realitzada per Josep Lluís Carod, a Rafael Nadal i Company (Palma de Mallorca, 1917), polític mallorquí establit a Catalunya. El programa es defineix com un diàleg obert per descobrir tots els aspectes de la personalitat del convidat.
Data 15/05/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CONVERSES A LA NIT
Resum Nadal explica la seva vida política i la seva trajectòria. Treballà com a advocat i professor d'EGB, fou militant del PSC-PSOE a les eleccions generals espanyoles de 1979 i va ser escollit senador per la província de Tarragona, càrrec que va repetir a les eleccions generals espanyoles de 1982. El 1983 fou advocat dels encausats pels fets del càmping Els Alfacs. Nadal explica la seva activitat actual al Senat de Madrid. També es llencen preguntes de caire més personal com el sou que cobra Nadal des del Senat o el cas que el seu fill sigui militant de CiU.
Extensió 0h 35m 14s
Arxiu rr19800515ENT065
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Converses a la Nit 15580
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Lluís Carod. Rafael Nadal i Company.
Descriptors Política. Senat. Entrevista. Rafael Nadal. Mallorca. Catalunya. Espanya. PSOE. PSUC.
Llocs Reus.